Новий інтерфейс Google Reader

Сьогодні зранку з подивом помітив, що Google Reader то оновили!

При більш детальному огляді виявив, що цей сюрприз для мене і приємний і не дуже водночас. З приємних моментів можу сказати, що мені загалом подобається новий монохромно-аскетичний стиль Рідера. Власне, його “зачесали” під стиль гуглівської соц. мережі. Є пару дрібниць, які я сподіваюсь будуть вирішені досить швидко. Приміром, незручно, що боковій колонці не можливо змінити ширину (а хотілося б, бо вона стала якась вужча).

Ну а мінусів то скільки!! Навіть не по кількості – бо мінус то всього один – але по масштабу перекриває всі плюси! Гугл прибрав (трансформував) зручні функції фоловінгу і шейрингу Рідера, замінивши їх на подібний функціонал своєї соц. мережі. Я ніяк не можу написати тут “замінив на аналогічний функціонал”, бо це щось явно не те! Раніше у Рідері я фоловив багато людей, мені були цікаві статті, що вони розшарюють і коментарі до цих публікацій. Ось саме такий функціонал я хотів би знову. Чого я точно не хочу – це переходити у свій профіль Гугл+ і вишукувати там “розшарені” публікації з Рідера з поміж статусів, фотографій і інших розшарень людей, яких я фоловлю у цьому Гугл+. А саме так буде відтепер. І це шалено незручно!

П.С. Тут люди підписуються під петицеєю до Google, щоб повернути старий Гугл Рідер.

Tags:
Новий інтерфейс Google Reader

Я на конкурсі БУБА!

Оновлення: Журналіст 1.3

Оновлення: Журналіст 1.3

Newer post

There are 8 comments

    1. Віталій Кійко

      Для мене GR зручний ще й тим, що можна зайти з будь-якого комп’ютера і переглянути свіжі оновлення з сайтів. Тобто те, що він онлайн. Нажаль, софт цього не замінить.

    1. Віталій Кійко

      Рідер це ще й гарний каталогізатор. Я, наприклад, у закладках тримаю не сайти, а конкретні цікаві статті/уроки/плагіни і т.п. А у Рідері у мене цілий каталог сайтів чи блогів новини з яких я люблю читати. Я б у голові не втримав такої к-сті сайтів, як є у мене у Рідері 🙂

  1. Владислав

    теж користуюсь рідером, дизайн мені сподобався – просто і ясно. а от з роботою щось він у мене підглючує тепер часом. статті не прогружаються з першого разу, треба пару разів цокнути. хоча може тому, що я гугл хром вже з місяць не оновляв

Comments are closed.