Простий і ефективний прелоадер

За підтримки:
Цифролаб – печать фото через интернет. Самые низкие цены в Украине гарантируем!

Best slam dunks video at SlamDunks.TV

Одного разу стикнувся із необхідністю зробити прелоадер для сайту. Прелоадер на цілу сторінку, а не лише зображень на сторінці. На всякий випадок нагадаю, що функцією прелоадера є показувати просту заставку або й взагалі чорну (білу) сторінку допоки весь контент сторінки не завантажиться повністю.

В інтернеті є багато прикладів прелоадерів для зображень. Хороших прикладів і класних прелоадерів зображень. Проте зовсім бракує повно-сторінкових прелоадерів. Ось знайденим одним з них сьогодні я з вами і поділюсь. Він простий у встановленні та використовує зовсім трішки JavaScript.

Перше – скопіюйте ось цей код між тегами i :


Друге – додайте до тега ось такий код:

onLoad="clearPreloadPage();"

Третій етап – одразу після тега вставте ось такий div:

Завантаження...
Завантаження ... Будь-ласка, зачекайте!

Це прелоадер чудовий тим, що ви можете змінити стилі заставки, таким чином кастомізувавши її на свій смак. Крім того, як видно, у коді присутнє посилання на файл ajax-loader.gif. Це зображення я згенерував з допомогою сервісу ajaxload.info. Це дуже зручно, можна вибрати будь-який тип і колір!

Комусь треба обов’язково подякувати за цей чудовий, простий і ефективний скрипт. Але, нажаль, я не пам’ятаю посилання, де знайшов його. Тому дякую безмежним просторам інтернету. 🙂

Геймер

Геймер

Банероманія – квітнева!

Банероманія – квітнева!

Newer post

There is one comment

Comments are closed.