Переймайте досвід! Бюрократи…

Вже хто-зна скільки часу періодично у блозі відомого російського дизайнера Артемія Лєбєдєва піднімається тема привабливості російського міста Перьмі. За що такої честі удостоїлось саме це місто – я не знаю. Певно, пропустив першу серію.. 🙂

Але фактом залишається інше – регулярно проводяться різноманітні конкурси, “дизайн-десанти” чи просто “мозкові штурми” метою яких є генерація нових ідей щодо містобудівництва. Ось в останньому пості представлені концепти знаків розкладу руху громадського транспорту і інших вказівників.

І до чого це я все пишу? А до того, що не одна Перьм така цікава! В Україні багато міст (хм?.. певно всі?) із схожими проблемами. То чому б не переймати досвід?! Я не кажу копіювати напрацювання з ЖЖ Лєбєдєва. Я кажу, що треба перейнятись проблемою! Наприклад, у моєму рідному місті Тернополі так само дуже заплутані маршрути руху громадського транспорту. Чому б міській раді не взяти приклад і не проконсультуватись (чи замовити роботу) у людей, які вміють і знають як розробити ті ж вказівники і подібні інформаційні знаки. Ця сфера теж дуже важлива! У нас в Україні Євро-2012 “на носі” – а хтось про це думає??

Дизайн для корпоративного сайта

Дизайн для корпоративного сайта

Безкоштовне з нету: скрипт Web Construct

Безкоштовне з нету: скрипт Web Construct

Newer post

There are 2 comments

  1. None Smilodon

    Бюрократ там один, він запропонував хлопцям проект і вони згодились. В тернополі зо-зо крутить щось схоже.

    Якщо б умовно мер міста запропонував мені зайнятись чимось схожим – я б міг згодитись. Наскільки я розумію зміст Пермського прожекту, там ідея така: ви берете дешеву нерухомість, вам дають дешево відкрити та вести неіснуючі там наразі бізнеси (щоб не було конфлікту з аборигенами), а у відповідь ви робите з міста лялечку і крутите його.

Comments are closed.