Маленька перемога + магазин футболок

Хо-хо! Зверстав на html 5 сайтик. Та ще й до того валідно. Ну хіба не перемога? :biggrin:

Скрін-підтвердження валідності html 5

А сайтик то партнерський магазин футболок ProstoPrint.com. Прошу дуже, заходьте, дивіться-вибирайте, може що сподобається. Всі дизайни оригінальні! 😉


За підтримки:
Создание сайтов, порталов. Создание интернет-магазинов. Регистрация доменов, хостинг.

Сайт посвященный легковым автомобилям. Здесь вы найдете легковыеавтомобили и цены на них почти всех марок и производителей.

Українізація тем: CryBook

Українізація тем: CryBook

Де взяти?

Де взяти?

Newer post

There are 8 comments

    1. Psiho

      Так, ВП у цьому ділі шкідник ще той :biggrin: Але у моєму випадку все пройшло гладко. В мене вийшло. Може тому, що html 5 новий (а ще, імхо, простіший)? Може бути.

        1. Psiho

          Авжеж :biggrin:
          Не можу стримати сарказм.. Але навіщо тоді б у source було б написано, що версія ВП 2.8.6? Чи навіщо мені дублювати структуру папок cms ВП… а ще коментарі ВП-плагінів у тому таки сорс. Але найбільший муляж знаходиться за адресою indigo.te.ua/wp-admin :biggrin: !!
          А тема блогу psiho.te.ua не моя, та й познущався я з неї солідно. Саме тому валідацію і не проходить :whistle:

          П.С. Розкрию маленький секрет – можливо ще навіть цього року відбудеться реліз моєї власної теми для ВП для публічного використання (“Індіго” занадто специфічна, тому не рахується). Дизайн теми – майже-майже… Питання лише у чому кодити? У хтмл 5 мені сподобалось, це перспективно, це зручно, але іе 6 повністю “сліпий” до нього. У хтмл 4 краще в плані сприйняття з боку іе 6, але той іе 6 всерівно глючний дідько… Перевага одна – це стандарт (на сьогоднішній день).

          1. Buhgalter

            Зізнаюсь, що оглянув сайт лише поверхнево :wub:
            Просто я ще не зустрічав валідних тем для ВП, а звідси й недовіра 🙂 Та й сам, зазвичай, використовую вже готові рішення. Хоча думаю, що більш-менш мальовничу тему зверстати валідною не так вже й легко.

  1. Psiho

    Преміум теми, здається, валідні. Принаймі цей пункт ставлять у плюс темі. Але хз… я ніколи не купував тему ВП. Коли ж взяти варезну (що, що?? я – ні, ніколи! :whistle: ), то там вже може бути якийсь імплант :biggrin:

Comments are closed.