My assets

uni-avatar-1Оскільки я вже досить давно займаюсь веб розробкою сайтів – тем та плагінів на WordPress, то у мене зібралась досить, на мою думку, велика підбірка різноманітних сніпетів та плагінів. Збирати всі сніпети і переписувати їх сюди мені ліньки, а от про плагіни розповім 🙂

Uni Vacancy

Давно не оновлювався, застарів. В принципі, у планах розробити нову версію з нуля.
Плагін додає розділ вакансій на сайті і можливість користувачам постити свої безкоштовні або платні (в залежності від включених налаштувань) оголошення.
Це один з перших моїх плагінів. Власне, мого там десь 50% ( або й менше)) ), бо я робив цей плагін разом з Олександром. Тим не менше, він досить успішний. Працює на сайті ain.ua, щоправда його фронт енд значно модифікований і зовсім не мною.
univac
Присутній ще на багатьох сайтах.

Uni Postrating

Давно не оновлювався, застарів.
Плагін по АПІ підключається до акаунта Google Analytics і до соц. мереж і отримує інформацію про к-сть переглядів та лайків/вподобань і формує рейтинг популярності постів.
Як і попередній, цей я також робив разом з Олександром. Його ребрендована версія також працює на багатьох популярних сайтах. Дуже багатьох)

Uni Avatar

Готовий на 100%
Плагін додає можливість користувачам використовувати свій власний аватар. Можна завантажити свою фотографію і тут же кропити її як сподобається. А ще можна вибрати один з предвстановлених адміном аватарів. Зручно що капець!) Працює, наприклад, на сайті masteronline.pro, morningcar.pro, на ще одному закритому сайті для компанії ПепсіКо. Робочий прототип колись був на keddr.com, проте як зараз – не знаю.
uni-avatar
uni-avatar2
Однак, наразі цей плагін підійде швидше веб розробнику, ніж рядовому користувачу. Маю на увазі, що посилання на форму завантаження аватарок як і вивід цих аватарок потрібно додати у тему вручну. Тож наразі я працюю над тим, щоб і рядовий користувач міг просто встановити, налаштувати і користуватись цим плагіном без потреби редагувати код своєї теми.

Uni Rating

Є робочий прототип. Наразі проробляю концепцію цілісного плагіна, у найближчих планах реалізація повноцінного плагіна.
Рейтинг постів (чи кастомних типів постів – товарів, салонів, курортів, рецептів і т.п.) зірочками – банально? Згоден, дещо. Але і це потрібно) Раніше пробував різні плагіни, але всі вони не мали потрібної гнучкості. Робочий прототип (це тобто код у темі 🙂 ) працює на багатьох сайтах і на кожному було необхідно реалізувати щось таке незвичне, не як на інших.
Ще існує його модифікація – можливість створити фото конкурс на сайті. Працює на moirebenok.ua, фото конкурс називається “Ребенок дня”.
Не знаю наскільки мені вдасться зібрати всі ті “фішки” в одному плагіні, хоча я налаштований оптимістично!))

Uni Favorite

Є робочий прототип.
Додає функціональність закладок для користувачів вашого сайту. Тобто користувач може додати той чи інший пост у свій список вибраних, щоб потім легко знайти відзначений пост.
Навіть не знаю, чи є сенс виділяти в окремий плагін? Може краще створити окремий клас і додати його до Uni Rating? Вагаюсь..

Uni Billing

У активній розробці. Робочий, але геть не дружній до користувача))
Цей плагін додає можливість заплатити за доступ до інформації на вашому сайті чи за підписку. Містить платіжний шлюз Інтеркаса і платіжний смс шлюз smsbill.com.ua, статистику оплат, систему рахунків користувачів. Раніше я вже згадував про цей плагін. Працює на masteronline.pro та morningcar.pro.
Загалом дуже гнучкий і універсальний, можна пристосувати до будь-яких потреб. Але при цьому потрібно бути програмістом 🙂

Uni Marketplace

У активній розробці. Робочий, працює базова версія. Не комерційний (принаймі на даному етапі).
Дуже схожий до Uni Billing, проте значно аскетичніший і спеціалізований лише для продажу цифрових товарів. Не універсальний, містить саме те, що треба якщо потрібно створити маркетплейс цифрових товарів. Працює на uni-theme.net.

Може навіть щось та й забув. Не знаю, раптом як нагадаю, то допишу сюди))

What’s new?

What’s new?

My assets

Ми переїхали у Львів

Newer post