Безкоштовний плагін Uni Send Content to Yandex Webmaster

Це насправді дуже простий плагін для надсилання контенту постів у сервіс “Оригінальні тексти” від Яндекс.Вебмайстер. Контент надсилається у момент публікації поста і якщо він відповідає вимогам – мінімум 500 символів і максимум 32000. Цей плагін написано спеціально під WordPress. У ньому НЕ використовується Curl, тому ця бібліотека може бути відсутня на вашому хостингу. Всі запити відправляються з допомогою WordPress HTTP API.

Архів з плагіном

[esll id=”57007402″ description=””]plugin uni-send-content-yandex-webmaster[/esll]

Налаштування

Вам потрібно зареєструвати свій додаток на Яндекс. Виберіть відповідні права доступу та вкажіть ось такий callback URL: https://webmaster.yandex.ru/api/v2/verification_code.xml
Ось як це виглядає разом:
yandex-scr1

У налаштуваннях плагіна вкажіть ід і пароль додатку. Далі авторизуйтесь і скопіюйте код отриманий у новому вікні у поле “код відповіді” на сторінці налаштувань плагіна. Збережіть. Далі виберіть свій сайт зі списку (ваш сайт повинен бути доданий у Яндекс.Вебмайстер!). Знову збережіть. В підсумку ви повинні отримати повідомлення “Url сервиса “Оригинальние тексты” получен”. Це означатиме, що все ок, плагін працюватиме.

Вимоги та підтримка

Цей плагін тестувався на WordPress 3.8. Хід заключного етапу роботи плагіна (безпосередньо надсилання контенту) логується. Якщо щось не так – читайте лог (у папці /log/ має бути).
Це безкоштовний плагін і він розповсюджується як є. Я не обіцяю його підтримку, лише якщо буде час і зацікавлення. Ви можете писати у коментарях про проблеми у роботі плагіна. По мірі можливості я відписуватиму.
І ще раз: цей плагін працює на цьому блозі! Проте я не обіцяю його 100% працездатність на всіх без виключення WP сайтах, оскільки провів мало тестів.

(Українська) Короткі адреси у Google+ тепер для всіх

(Українська) Короткі адреси у Google+ тепер для всіх

Безкоштовний плагін Uni Send Content to Yandex Webmaster

(Українська) Які вони надійні паролі?

Newer post

There are 2 comments

    1. Віталій Кійко

      Контент поста надсилається у момент публікації і якщо він не менший 500 символів.

Comments are closed.