Талісмани спортивних ігор

Якщо не помиляюсь, то саме після вчора було офіційно представлено талісман для Євро-2012. Ним стали дві фігурки футболістів, одягнених у форму національних прапорів України та Польщі. У українця на футболці номер 12, а у поляка – номер 20. Чому такі номери? Певно тому, що розміщені вони так, що їхні номери і утворюють рік проведення чемпіонату.

EURO 2012 official mascots Як на мене, то досить симпатичні. Вгодовані такі :biggrin: Трохи стиль наче анімешний чи що.. Але у цілому, досить гарно. І, як пишуть у багатьох відгуках, напевно дуже сподобаються дітям. Суто для порівняння, ось посилання за яким зможете переглянути талісмани чемпіонатів світу за останні 50 років.

Подія з представлення оф. талісмана Євро-2012 пройшла досить тихо. Великої хвилі інформаційних повідомлень про це не спостерігалось. Натомість, навколо можливого талісмана олімпійський ігор у Сочі у 2014 році вже починається справжня інформаційна буря.

Sochi 2014 mascot З одного боку, воно й не дивно – страшилка вийшла ще та! :sick: Не зрозуміло, чи то автор курив щось важке чи люди морально готуються до майбутніх генетичних змін обираючи собі такого мутанта. Впевнено можна сказати те, що друге ім’я (перше “зоіч” (бо 2014 схоче на ZOIЧ)) цього “талісмана” – “Жесть!”. 😆

В інтернеті відкрито спеціальний сайт – talisman.sochi2014.com – на якому розміщена галерея зі всіма роботами заявленими на конкурс. Всі страшилки можна переглянути у галереї. Як варіант, продовжити собі життя сміхом можна ще тут (вибрані автором роботи з коментарями). :biggrin:

Банероманія – листопад 2010

Банероманія – листопад 2010

Оновлення дати допису в один клік

Оновлення дати допису в один клік

Newer post

There are 3 comments

  1. lilumi

    А ти не в курсі, що Зойч, то творіння великого іллюстратора Жгуна (http://zhgun.livejournal.com/) і був придуманий як стьоб над усіма тими потугами щодо логотипів для олімпіади.
    А оскільки в нього багато читачів, то і не дивно що він став першим в голосуванні.
    Проте, основний прикол буде в тому, коли прийдеться організаторам приймати логотип по голосуванням

  2. Віталій Кійко

    Ні, я не в курсі про Жгуна. А ілюстрації у нього справді класні!

    Стьоб у знекультуреній країні потрохи перетворюється на культурний феномен. Дійсно, ото прикол буде!))

Comments are closed.