Про політику і хабарників

Зараз при владі бюрократи старого гатунку. Їхня політика проста як “2+2”: впровадити якомога більше можливостей для корупційних схем у суспільно-масове життя. Для чого це робиться? Та тому, що чим більше людей живляться хабарями, тим більш лояльними вони є по відношенню до існуючого режиму. наприклад, ніколи не повірю, що той таки Табачник проти зовнішнього тестування з ідеологічних міркувань. Це не більше ніж мулька для електорату “ПР”. Головна причина – “підсадити” якомога більше чинуш різних рівнів на “гачок корупційних схем”. Це не більш ніж спроба “пустити коріння”, конвертувати людей яким чужі принципи ринкової конкуренції у лояльних до режиму.

По версії “ПР” піклування про добробут громадян означає наплодити всіх можливих і не можливих корупційних схем для всіх і кожного, щоб всі і кожен з цих схем живились. Чи варто знову казати, що це дорога у тупик? Ми вже дожились до того, що їздимо до країн-сусідок членів ЄС за товарами широкого вжитку. Вони там дешевші ніж у нас! Харчуватись там дешевше ніж у нас! Чому? Тому що собівартість чашки кави у їхній кафешці нижча (не зважаючи на євро, на вищі зарплати) ніж у нашій (“тому, що професійні”: хабарі чиновникам, санстанціям, пожежникам і т.д.). Тому, що у нас у дуже особливий спосіб влада “дбає” про добробут громадян.

Той хто бере хабар сьогодні – завтра віддасть у двічі більший іншому. Це підвищення безкінечне поки не закінчиться колапсом. Типу як змія, що поїдає сама себе починаючи з хвоста.

Банероманія – вересень 2010!

Банероманія – вересень 2010!

Boom-De-Yada, Boom-De-Yada…

Boom-De-Yada, Boom-De-Yada…

Newer post

There is one comment

  1. molinski

    Та так… Зле штрашно, прикро, що люди це не розуміють, хоч і знають. Влада ще й виховує тупоголовість, бо це їй вигідно.

Comments are closed.