Ігри: Left4Dead 2 вже менше ніж за місяць!

рекламка: дата виходу Left4Dead 2

Сіквел супер класнючого зомбі-шутера Left4Dead вже на низькому старті! :biggrin: Офіційний реліз Left4Dead 2 відбудеться 17 листопада. Раджу запасатись консервами і іншим провіантом, оскільки після релізу доведеться довго не виходити з дому :tongue:

Ще швидше можна буде “доторкнутись” до демки цієї гри. Звірити свої календарі можна ось тут: реліз демо гри по датах. Якщо ж коротко, до для гравців, що зробили пре-замовлення, в т.ч. для вашого покірного слуги 😉 , демо буде доступне вже 27 жовтня. У публічний же доступ демо потрапить аж 10 листопада. Але то ніц, перевірити свій організм на алергію на консерви різних типів час ще залишиться… :tongue:

Урок Photoshop: неоновий ефект

Урок Photoshop: неоновий ефект

Банероманія – листопад’09

Банероманія – листопад’09

Newer post

There are 3 comments

  1. Serjart

    Я інколи для заспокоєння нервів чи то навпаки граю Left4Dead підряд останні левели всіх чотирьох мап на складності “Майстер”. 🙂 А от Left4Dead 2 теж чекаю з нетерпінням – графа та геймплей мені сподобався.

    1. Psiho

      Так, майстер (точніше, експерт) грати прикольно. Тим більше онлайн кооп з такими ж гіками, як і ти сам :biggrin: Проте режим Versus не замінить ніщо! Шкода, але у демці L4D2 недоступний Versus, є лише сінгл і онлайн кооператив. Зацінити скріншоти можеш тут. 😉

Comments are closed.