Ідея ресторану

Значить так. Ресторан буде називатись “Фондова біржа“. :cheerful: Обстановка як в японських суші барах. Себто, барна стійка являє собою довжелезний горизонтальний елеватор – рухома стільниця – кінці якої ховаються за стіною на кухні. Там же на неї викладають різноманітні страви та наїдки. Все це їстівне добро рухається на стільниці у зал, де клієнти підбирають те, що їм найбільше смакуватиме. Власне, страви можуть бути будь-якого типу кухні. Це не принципово. Головне щоб смачно! Тепер про найцікавіше – система оплати. Відповідно до системи оплати за спожиті страви передбачається робота ресторану у двох режимах на вибір власника: легкий та екстремальний

Легкий

У залі на величезному табло висвічуються назви страв і їх цінові індекси. Додатково у 2-4 місцях розміщуються автентичні “рухомі стрічки”, з червоного кольору таблом, де “пробігатимуть” найпопулярніші за день або останні замовлені страви і їх ціни. Ізюминка – ціна на ту чи іншу страву змінюється динамічно, в залежності від попиту і пропозиції у той день. Ціна для клієнта фіксується автоматично в момент вибору страви. Ціна для клієнта встановлюється актуальна в результаті роботи “торгів” на момент вибору страви. Також на табло кожна страва додатково помічається стрілочкою-прогнозом на найближчі 5-10.. 30 хвилин (то вже як встановить власник).

Екстремальний

Той самий антураж. Ті самі табло, та сама інформація, той самий принцип визначення ціни на страви, що полягає у зміні попиту і пропозиції у кожен конкретний момент. Єдина відмінність – ціна для клієнта не фіксується у момент вибору страви. Ціна для клієнта встановлюєтсья по результатам “торгів” :biggrin: Наприклад, у кінці обіду. Як правило, обід триває 10 і більше хвилин, в залежності від кількості їжі, темпу поїдання і т.д. Так от, оплата відбувається тоді, коли клієнт вже збирається йти і по цінах, що актуальні на цей момент (на відміну від режиму “Легкий”, коли ціна фіксується на початку, при виборі страви).

Ще можна додати імітацію “обвалу фондової біржі” ітому подібні екстремальні штуки 🙂

Як вам ідея? Я дарую цю ідею сміливцю, що наважиться її реалізувати. :biggrin: Якщо сміливець при цьому заробить купу “бабла”, то я готовий додатково надати свої банківські реквізити для зарахування мені премії! :silly:

За підтримки:
Фото автомобилей – обои, тюнинг, выставки и самые красивые девушки.

Увага! Сайт-сплог!

Увага! Сайт-сплог!

Новіший допис

There is one comment

Коментування вимкнено.