Платіжний шлюз “Приват24” для WooCommerce

Міні плагін додає платіжний шлюз “Приват24” до популярного e-commerce плагіна WooCommerce.

Плагін “Платіжний шлюз “Приват24″ для WooCommerce”

Це розширення дозволить швидко і зручно приймати платежі у вашому онлайн магазині від клієнтів на вашу картку “Приватбанку”. Воно повністю автоматизовує процес купівлі товарів на сайті, коректно змінює статус оплати товару в залежності від результату проведення операції. Ваші клієнти повинні мати картку Приватбанку. Оплата відбуватиметься з картки на картку банку через систему “Приват24”.
Для роботи цього методу оплати у вас повинен бути підключений Приват24 і налаштований мерчант. Процес налаштування займає до 10 хвилин. До плагіна додається документація.

Важливе повідомлення – чесно кажучи, я не тестував цей плагін з WooCommerce 2.5+, але теоретично він цілком робочий з цією версією WooCommerce. Але навіть якщо буде потреба трошки поправити код мого плагіна, то у вас є хороша база з чого починати 🙂

Даний плагін розповсюджується безкоштовно на постійній основі. Ви можете його використовувати як є і як забажаєте, без жодних обмежень. Я не надаю підтримки стосовно використання цього плагіна.

Uni Sortable Users безкоштовний WP плагін

Uni Sortable Users безкоштовний WP плагін

Платіжний шлюз “Приват24” для WooCommerce

HighSea Studio тепер Elite Author!

Новіший допис

There are 8 comments

  1. Богдан

    Доброго дня. А де, якщо можливо, скачати цей Ваш плагін?

    1. Vitaliy Kiyko

      Та ось він, тут же у пості. Просто не було видно посилання. Я це поправив))

  2. Вова

    Дякую, тільки у мене нема вкладки “Payment Gateways”, є Checkout або українська “Оформлення”.

  3. Ostap

    Доброго дня, Віталій. Дуже дякую за плагін, хотів дізнатись чи можна з вами якось зв’язатись щоб отримати цільну пораду від професіонала?

  4. Вадим

    Плагін працює, дякую. Але є пару питань. По-перше, після сплати приходить з 10 листів, що нібито додана нова примітка (клієнту). У випадку інших варіантів доставки такого нема. По-друге, у листах нема позначки, що товар був сплачений саме за допомогою Приват24. Взагалі, ніяких натяків.. Все інше працює як треба. Сподіваюсь на вашу допомогу..

    1. Vitaliy Kiyko

      Нажаль, я вже не підтримую цей плагін. Він розповсюджується безкоштовно і як є.

Коментування вимкнено.