Прев’ю: плагін Uni Vacancy

Оновлено 16.09.14
Плагін застарів і потребує оновлення. Наразі у черзі на оновлення.

——————–

Анонсую плагін Uni Vacancy для розміщення вакансій на сайті. З його допомогою можна легко і швидко (налаштування триває максимум 15 хвилин!! ;)) організувати на сайті таку собі дошку оголошень з пропозиціями про роботу. Є два варіанти розміщення вакансій – платне і безкоштовне. При платному користувач повинен буде здійснити оплату за розміщення вакансії через сервіс interkassa.com або liqpay, на його вибір. При безкоштовному оплату здійснювати не потрібно буде. Також плагін збиратиме статистику переглядів вакансії і після завершення терміну розміщення надсилатиме лист користувачу, у якому буде кількість переглядів.

Я вже згадував, що налаштування плагіна триватиме максимум 15 хвилин? Це буквально так і є! Одразу після активації буде створено необхідні сторінки, застосовано опції за замовчуванням – це вже 50% налаштувань. Обов’язковими у налаштуванні для користувача будуть лише опції шлюзів оплати. Верстка всіх таблиць та сторінок коректно працюватиме вже у стандартній темі Twenty Eleven.

Гаразд, не буду описувати всі можливості плагіна, бо буде не цікаво читати у день релізу 😀 Реліз плагіна відбудеться цього тижня.

З днем народження Говарда Картера!*

З днем народження Говарда Картера!*

Прев’ю: плагін Uni Vacancy

Переклад для Jigoshop версії 1.2.3

Новіший допис