Міні плагін “Jigoshop – Шлюз оплати Interkassa”

Реліз другого міні плагіна у цьому блозі (тиць перший тут) для популярного e-commerce плагіна Jigoshop. Черговий міні плагін додає шлюз оплати системи Interkassa.com у ваш магазин на базі WordPress із встановленим Jigoshop. Фактично, прийом оплати за свої товари чи послуги ви зможете організувати за 15 хвилин (приблизно стільки триватиме налаштування плагіна та налаштування сервісу interkassa.com).

Demo: moomoo.com.ua/jgsh (додайте товар у кошик, перейдіть до оплати)

Цей міні плагін для своєї роботи потребує Jigoshop e-commerce plugin версії 1.2 або вище. Він простий у налаштуваннях та роботі. Інструкція з налаштування плагіна та магазину у сервісі interkassa.com додається.
Вартість міні плагіна “Jigoshop – Шлюз оплати Interkassa”300 грн тепер лише 200 грн!
Придбати плагін ви можете тут.

WebGL гра про Червону Капелюшку

WebGL гра про Червону Капелюшку

Міні плагін “Jigoshop – Шлюз оплати Interkassa”

(Українська) Вакцинація

Newer post

There are 5 comments

  1. Богдан

    Дорого дня! Слідкую за Вашим сайтом. Є одне запитання: як Ви ставитеся до плагіна WooCommerce? До цього я віддавав перевагу Jigoshop, але недавно, після роботи з WooCommerce – віддав перевагу останньому. Мав з ним справу при створенні інет-магазину (якщо треба посилання – пришлю, бо знаю що у комментах посилання на інші сайти – не є респектно).

    1. Віталій Кійко

      Дорого дня!

      До WooCommerce ніяк не ставлюсь. Для початку, я взагалі погано ставлюсь до ситуацій, коли певну річ чи завдання можна зробити з доп. рідних фільтрів і хуків ВП, але їх не використовують .натомість придумуючи якесь своє, начебто краще, рішення. Наприклад, сторінки налаштувань тем від woothemes. Воно начебто і зручніше – аякс, гарний дизайн. Але поправді – це жир, якого легко можна позбутись і бажано це зробити. Це зайві ресурси сервера, це плутанина для розробника.
      До речі, я не знаю яка зараз сторінка налаштувань у їхнього вукомерц, але якщо у “старому стилі”, то це ще один їм мінус від мене))

      Щодо плагіна джігошоп – то вони свого жирку успішно позбулись з версії 1.2 з чим і вітаю!))

      Можу ще сказати, що вукомерц є форком джіго і підтримується, фактично, лише вутімз. Скажімо так – цей форк зроблено для заробляння грошей вутімз. Більш нікому окрім них він не зручний.
      Навпаки, у джіго інша модель, тут все крутиться навколо спільноти. І це мені, як розробнику, подобається дуже!

      На початку, як тільки він вийшов, вукомерц був потужнішим у плані функціоналу. Знову таки, не знаю як там зараз у нього, але упевнений що джіго вже давно перегнав його за кількістю різноманітних додатків і розширень (хай навіть платних). Власне, доказом цього є також і мій міні плагін))
      Крім того, судячи з кількості фільтрів і хуків доданих у ядро плагіна джігошоп, толковий розробник сам може творити з ним все що завгодно.

  2. Игорь

    Здравствуйте!
    Перерыл весь Ваш сайт – так и не нашёл как можно приобрести данный плагин.

  3. Віталій Кійко

    Тепер плагін можна придбати і автоматично одразу скачати собі.

Comments are closed.