Увага! Сайт-сплог!

scott_the_pirate

Сьогодні проводячи деякий аналіз показників свого блога, помітив у мережі сплог, що “піратить” контент. Окрім моїх статей, на сплозі було помічено також викрадені статті інших українських блогерів, зокрема: FireOn‘a та tivasyk‘a. І це лише при першому, “поверхневому”, огляді! :wassat:

Ось винуватець: master-wish.blogspot.com. Зараз розбираюсь як правильно написати абузу у Blogger.com. Зацікавлених блогерів прошу долучатись!

Tags:
Ідея ресторану

Ідея ресторану

Банер-о-манія – другий сезон!

Банер-о-манія – другий сезон!

Newer post

There are 8 comments

  1. tivasyk

    ги, справді — хлопець (по-моєму) скомуніздив з tivasyk@home (або, можливо, з українського нетбука?) один допис, про автовідключення тачпада.

    ура, ми популярні :w00t:

    в принципі, я був би не проти перепублікації своїх дописів — за умови збереження тексту в первісному вигляді, збереження усіх оригінальних лінків та — головне, мабуть — прямої згадки про авторство та посилання на оригінальний матеріял.

    жодна з цих природніх вимог не дотримана. вбити гада! :devil:

  2. Psiho

    Germis‘а “5 причин поставити Убунту” не оминула лиха доля… А ось це речення:
    “Після переходу на 512 kb\s (не смійтесь :)) задумався над економією електроенергії, якої напалюється досить серйозно в зв’язку з цілодобовою роботою великого комп’ютера.”
    впевнений, заставить заплакати Podanenka.

  3. masterpiecer

    В Арбуз-тім Блоґґера можна настукати прямо зі сторінки того блоґу, але… Чувачок підсуєтився і скористався хаком який прибирає з блоґу Панель Блоґґер. От приміром порівняй – на моєму проекті http://moydonbass.blogspot.com вгорі сторінки є така службова панелька, а в цього муділи – нема. Тому по суті він відрізав нам можливість настучати. Але є один вихід – поскаржитись в Гугл, нехай він викине його з видачі. А взагалі було б чудово (бо Блоґґер гуглівська контора, як ніяк) щоб ця інформація всередині механізму пішла від видачі до Блоґґера який і видалить його нах. Пояснив якось наперекосяк, але я думаю всі зрозуміли 🙂
    Алсо, “відпіарив” у Твітері, раптом допоможе.

  4. граффити любитель (www.workground.net)

    помоему это бесполезно. конечно можно добиться результата, но через день появится новый спам блог….

Comments are closed.