5 високоякісних безкоштовних WordPress тем (част.2)

Продовжую інформувати моїх дорогих читачів, про розмаїття тем для популярної блогової платформи WordPress. Два місяці тому я опублікував першу частину огляду тем (themes), сьогодні час другої (і будемо сподіватись не останньої 🙂 ). Теми, що представлені у даному огляді, є сумісними з версією 2.7 двигунця WordPress.

Snapshot

wp27-themes_snapshot

Особливість теми у тому, що вона може бути використана у якості фотоблогу або у якості вашого портфоліо. Все залежить від конкретних цілей та потреб користувача. Щодо кастомізації, то у опціях теми є можливість змінити стандартне лого та три кольорові схеми на вибір.

Сама тема є безкоштовною, але розроблена студією, що створює їх на комерційній основі. Тому, за особливої потреби, можна придбати можливість технічної підтримки від розробників. 🙂

Демо: ось тут
Сторінка теми: ось тут

Orange Techno

orange_techno

У цій темі мені сподобалась кольорова гама – незвична, але приємна! Особливих опцій немає. Імхо, маленький недолік – справа щось надто пусто..

Демо: ось тут
Завантажити: ось тут

Portfolio

wp27-themes_portfolio

Вав! Такої детальної інструкції до теми я ще не бачив!)) Надзвичайно добротна і якісна тема. Ідеально підходить для організації власного портфоліо. До того ж абсолютно безкоштовна!

Ізюминка: тема підтримує hCard

Демо: ось тут
Сторінка теми: ось тут

Viewport

themes10-viewport

Ще одна незвична і красива тема. Замість тексту поста на головній сторінці вашого блогу відтепер буде величезне зображення – тематичне фото чи картина практично на весь екран. За бажанням, відвідувачі клацатимуть на заголовок, щоб прочитати опис. Дана тема чудово підходить для влаштування галерей своїх цифрових зображень! 😉

Демо: ось тут
Сторінка теми: ось тут (на сьогодні версія 1.4)

DarkZen

themes-darkzen

А ось це звичайна красива тема. До речі, вже готова до використання рекламних банерів – підійде для користувачів, які мріють обвішати блог/сайт купою реклами.

Мені ця тема сподобалась за свій аскетичний вигляд, а вам?

Демо: ось тут
Завантажити: ось тут

Сподобались теми? Я робитиму огляди ще! 😉

До речі, як на зло, нету вдома немає і досі. Годують мене “завтраками”.. Провайдер симулянт! 🙂

За підтримки:
Корпоративные, групповые и индивидуальные курсы Photoshop в Киеве.

Оптимизация в Краснодаре и крае. Проводим комплекс работ: анализ, оптимизация, регистрация в поисковых системах.

Нерегулярність оновлення блогу

Нерегулярність оновлення блогу

З днем народження, довгоносики!

З днем народження, довгоносики!

Newer post