Автоматична публікація дописів у Twitter


Напевне ви вже здійснюєте автоматичну публікацію своїх дописів у Твітер у вигляді твітів. Тоді вам буде цікаво дізнатись про альтернативи. Якщо ви ще цього не робите – тоді зараз гарна нагода познайомитись з кількома і вибрати найкращий для себе.

TwitterFeed

twitterfeed
TwitterFeed це спеціалізований сайт через який здійснюється публікація дописів блога у соціальні сервіси та мережі. У якості джерела дописів виступає фід блога. Користуватись TwitterFeed досить легко, присутня покрокова інструкція. Плюсом сервісу є можливість публікувати дописи у Facebook. Як правило, оновлення здійснюється раз на годину. Тоді ж, при найявності у вашій RSS-стрічці нових дописів, здійснюється їх публікація у соц. сервісі. Звідси випливає головний мінус – час оновлення. Для блогів у яких частота публікацій вища за 1 новину на годину цей сервіс не підійде.

Google Feedburner

Google Feedburner це багатофункціональний сервіс. Публікація ваших дописів у соц. сервіси не є головним його завданням, зате є хорошою додатковою послугою. Певно це і є значним плюсом FeedBurner’а. З великою ймовірністю ви вже ним користуєтесь – для збору статистики по фіду чи для організації підписки на новини по е-пошті – то чому б заодно не підключити і автоматичну публікацію новин у Твітер та не морочити собі голову сторонніми сервісами по типу TwitterFeed?

Пункт меню Socialize, що організує публікацію ваших новин у Твітер, ви зможете знайти на вкладці Publicize. Тисніть кнопку “Add a Twitter account”. Вас перенаправить на цей сайт мікроблогів де буде запропоновано дозволити вашому екаунту Google право здійснювати публікації. Решта налаштувань виглядають так:

feedburner-publish-tweet

Зручно що після зміни певного налаштування внизу ви одразу зможете оцінити те, як виглядатимуть ваші твіти.

Мінусом Google Feedburner, як і сервісу TwitterFeed, є час оновлення. Точно не відомо як часто він “переглядає” ваш фід. Але з власного досвіду можу сказати, що можуть бути затримки у 10-30 хвилин.

Знаєте, я навіть думаю, що скоро у Google Feedburner з’явиться нова опція – публікація дописів у соціальній мережі Google+.

Плагін Twitter Tools

Плагін Twitter Tools дозволяє твітити ваші дописи одразу під час їх публікації на блозі. Для цього додаток використовує Twitter API. Це є великим плюсом – твіти створюються “миттєво” після публікації новини. Таке рішення ідеально підходить для блогів з великою і дуже великою частотою публікацій новин. Мінус – вам потрібно самотужки налаштувати плагін. Попередньо потрібно створити додаток у своєму Twitter екаунті та надати йому права запису. Далі отримані ключі додатку потрібно вписати у налаштування плагіна. Крім того, без додаткового хаку плагін не дозволить вам публікувати твіти без префіксу. Також, щоб використовувати короткі посилання у твітах вам також потрібно буде додатково підготувати плагін до цього. З іншого боку – трішки помучившись з плагіном один раз ви отримуєте інструмент миттєвої публікації твітів з ваших дописів! 🙂

Я описав що найменше три інструменти для організації автоматичної публікації ваших дописів у Twitter і це буде хорошою відправною точкою у цьому питанні. Яким користуватись – кожен обирає сам.

За підтримки:
Професійна розробка сайтів тернопіль. Пропонуємо якісний, красивий, з любов’ю до своєї справи зроблений сайт.

Tags:
, ,
А ви готові до WordPress 3.2?

А ви готові до WordPress 3.2?

Автоматична публікація дописів у Twitter

10 класних анімованих фотографій

Newer post

There are 5 comments

    1. Юрко Блогер

      Так ці дійсно класний інструмент та новачки знайдуть недолік. Багато початківців з незнання та і бо так було потрібно часто редагують та змінюють статті та їх заголовки. Відповідно стрічка змінюється і ці всі зміни публікуються по сервісах :)) Не раз спостерігав таку кашу.

Comments are closed.