Uni-Theme.net

Я довго робив цей проект. Ще довше він планувався. Якщо не помиляюсь, то задумав його майже 2 роки тому. Потім було складено ТЗ і воно “припадало пилом” ще рік. Ну а потім за квартал, неспішно “допиляв” всі основні компоненти. Сподіваюсь, розкручуватись він буде швидше, ніж розроблявся. 🙂

Отже – Uni-Theme.net!
Можна назвати цей сайт клоном самі знаєте кого. Не приховуватиму – надихався, орієнтувався на лідера у своїй сфері. Але є не думаю про свій сайт з позиції “йому треба догнати звідси аж туди-туди і отого”, скоріше звик думати з позиції своїх досягнень: “я починав без нього, а тепер він є”. Мені не настільки важливо яких висот досягне сайт як бізнес, а набагато важливіше який стрибок я вже зробив у процесі його створення. Маю на увазі професійний ріст.

Багато що ще є у планах. Вже є (та й завжди буде) що покращити. Коротше, удачного плавання! Всьо 🙂

UPD 18.02.2016
Прийняв рішення не розвивати цей проект наразі чи взагалі. Тут зіграли одразу кілька факторів. По-перше, як і багато подібних проектів, він був задуманий тоді, коли я не міг вийти зі своїми товарами – плагінами чи темами – на Envato Market і продавати там. Просто треба бути чесним перш за все із собою і визнати це)) І тепер, коли у мене є власний акаунт і стійкі продажі моїх плагінів, а також акаунт компашки HighSea Studio із ще стійкішими продажами (який на днях перейде в статус елітного автора, до речі), я остаточно позбувся цього комплексу невдахи 🙂 По-друге, банально бракує часу на рзвиток цього проекту. По-третє, якщо розглядати серйозно такий бізнес – маркет плагінів і тем, то тут сила силенна підводних каменів. Найпростіше коли ти продаєш свої товари. Проект Uni-Theme.net виконав цю місію на відмінно. Але розвивати його у марет для всіх я не має ні часових, ні організаційних ресурсів.

Валюта гривня у Woocommerce

Валюта гривня у Woocommerce