Заборонили палити? Нарешті!

Я думаю, що це мега правильне рішення! Хоча в цих інтернетах багато починають писати статей з критикою такої ініціативи, але я вважаю що тут суцільний позитив. Я не курю, і мене харить дихати тютюновим димом по ділу і без. Переважно ситуація з накуреністю приміщень існує у різних генделиках, у які, в принципі, я й так не ходжу. Хоча от люблю зайти в одну шашличну, там класні реберця роблять на вогні, так там посидиш трохи – і потім навіть одяг смердить тютюновим димом. Або на більярд сходити – не надихаєшся, то не пограєш..

Стосовно аргументів проти заборони.
Необхідність зростання податків – це не аргумент. Можна подумати, що у нашій державі якби наркоту дозволили продавати, то податки б зменшились.. ага, так прямо. В нашій державі розмір податкового навантаження не пов’язаний з такими чинниками як необхідність виконання ще одного закону про заборону чогось там. У нас воно напряму залежить від жадібності чиновників.
Не шкідливість тютюнового диму (так, є й такі, що кажуть що він в прицнипі не шкідливіший він повітря у Кривому Розі, наприклад) – теж не аргумент. Бо він таки шкідливий. І бо на дим банально може бути алергія у людини. А ще є астматики. А ще є що просто не переносять цей запах, не люблять і все. І як не як це у дечому наркотик і викликає звикання. То чому я маю отак просто миритись зі слабкістю іншої людини? Курець як дуже хоче, то хай собі курить, ніхто ж його шмагати палицями не буде. Але десь собі окремо, я не хочу дихати продуковним ним димом.

Локалізація для плагіна Jigoshop

Локалізація для плагіна Jigoshop

Мр.Фрімен, епізод 61

Мр.Фрімен, епізод 61

Новіший допис

There are 2 comments

Коментування вимкнено.