Акція до Дня Незалежності – верстка та програмування безкоштовно!*

У перед день святкування Дня Незалежності України вирішив влаштувати акцію з безкоштовним сиром у мишоловці 🙂 – безкоштовна верстка і програмування теми для WordPress для вашого сайту! Круто, егеж? 🙂

Але є умови. Бажаючі взяти участь у акції повинні надіслати пропозиції сюди у коментарі чи мені на е-пошту ([email protected]) свої проекти (сайтів). Я виберу найцікавіший – ідеєю, дизайном, необхідністю застосувати технічне рішення під час програмування. Розраховую, що до кінця вересня переможець матиме готовий сайт.
Верстатиму і програмуватиму тільки сайти на WordPress! Моя робота буде повністю безкоштовною для вас. Для мене теж буде вигода – розміщу цікавий проект собі у портфоліо.
І ще важлива умова: вся затія відбудеться лише у разі, якщо буде не менше 5 учасників. Хочу щоб реально було з чого вибрати. 🙂

Будь ласка, репостіть і ретвітьте – більше учасників – більше задоволення))

UPDATE. Читайте уважно! Хочу ще раз наголосити – я робитиму лише верстку і програмування проекту переможця. Я не робитиму дизайн. Дизайн має бути у вас готовий! Також, щоб стати переможцем, ваш проект повинен зацікавити мене: або дизайном або необхідністю розробити якусь цікаву “фішку” і т.п. (“фішки” повинні бути відображені у дизайні і у ТЗ). І дуже сподіваюсь, що до кінця тижня буде хоча б 5 претендентів.

Теги:
,
Акція до Дня Незалежності – верстка та програмування безкоштовно!*

Чумакування на Дністрі

Еко… світ

Еко… світ

Новіший допис

There are 15 comments

  1. Сергій

    Хочу прийняти участь! Потрібна авторська тема для блогу. То як, берете до участі? 😀

  2. modernUA

    Треба шаблон для фотоблогу. Структура така: сторінокова навігація, великий логотип, навігація рубрик. Потім одна колонка із постами і з низу футер, де буде розміщено все інше. Стиль має бути нахилений до мінімалізму і легкий у користуванні. Світлий і креативний. Все інше покладюсь на ваш смак.

  3. danc1r0k

    Уже давно у голові жевріє ідея створити благодійний сайт, де люди самі (або через адміністратора чи модератора) зможуть розміщувати свої оголошення з проханнями допомогти хворим дітям. Домен є, хостинг також. Думаю, за власні кошти замовити дизайн (або може хтось безкоштовно погодиться намалювати). І треба буде його звичайно ж зверстати та запрограмити.

    1. Віталій Кійко

      Замовляйте дизайн і робитимемо. Поки-що ваша ідея/проект найцікавіший. Проте вам потрібно мати дизайн спершу.

  4. Antirus

    Приймаю участь у проекті “Український Трикутник* – це веб-проект завданням якого є проведення всебічного історичного розслідування, привідкривши завісу темних плям та відкриття досі невідомих сторінок історії України в усій її повноті, зняття всіляких заборон і анексій історичної спадщини, спотворень і фальсифікацій.

    Історія – це наука вкрай політизована, оскільки відповідає за формування історичної свідомості.

    Ціль проекту *Український Трикутник*- відкриття невідомих фактів, стародавніх манускриптів і освоєння античної спадщини, проведення масштабних пошуків, зібрання свідчень свідків і всіх можливих пам’яток та джерел про національну дійсність, історію та культуру.”

    1. Віталій Кійко

      Проект цікавий. Якби був дизайн сайту, то залюбки зверстав би його і створив би тему для ВП (фактично готовий сайт).

Коментування вимкнено.