Portal 2

Хто не грав, але любить логічні загадки – обов’язково спробуйте. Я от спробував і мені сподобалось! Правда, гра виявилась надто короткою – всього 8,5 годин геймплею – але досить таки насиченою. Порадувала продуманість і різноманітність логічних загадок. Розчарувала деяка занудність переходів з однієї “кімнати” у іншу “кімнату”. Знову порадували деякі персонажі гри – смішний робот Wheatley, кумедний момент підміни справних роботів-турелів на бракованих (самі браковані роботи дуже потішні 🙂 ).

У грі дуже гарна графіка, продумані скриптові сценки. Моменти, коли треба було активно втікати від різних підлостей.. м-м-м, скажімо так – головного комп’ютера (так-так, це не завжди буде знайома GLaDOS) мені сподобались найбільше. Це такий динамічний екшен з портальною гарматою, коли треба швидко думати і приймати рішення, коли все навколо швидко ламається, падає, зміщується. І це все так гарно запрограмовано – просто отримуєш задоволення від гри!

Теги:
ПроХфесіонали докерувались..

ПроХфесіонали докерувались..

Безкоштовні іконки

Безкоштовні іконки

Новіший допис

There are 4 comments

  1. gorih

    Був би швидкий інтернет, то скачав би і пограв, а так лише стратегії граю

  2. Serjart

    Іграшка справді достойна вийшла. Особливо сподобалась крута атмосфера та масштабність локацій. Я взагалі люблю іграшки де мапи такі масштабні та на них багато різної техніки і т.д.

Коментування вимкнено.