5 сайтів з безкоштовною графікою

Сьогодні поділюся з вами 5 веб сайтами з класною і головне безкоштовною графікою. На одних ви знайдете елементи інтерфейсу чи дизайну веб сайтів, на іншому тематичні іконки, а на третьому взагалі безкоштовні шаблони сайтів на флеш. Повторюсь, всі файли на цих сайтах безкоштовні і ви зможете без проблем завантажити собі те що сподобається, щоб потім використати у навчанні чи у роботі.

SearchPSD.com

Search PSD

Сайт зі зручним пошуком і каталогом файлів. Вже з назви зрозуміло що тут присутня різноманітна графіка – іконки, кнопки, елементи меню і т.д. у форматі .psd.

FlashVillage.com

FlashVillage

На цьому сайті є багато шаблонів сайтів на Flash, шаблонів для логотипів, векторна графіка та уроки по Flash.

Twibies.com

Twibies

Даний ресурс присвячений twitter-іконкам – твітер-пташки практично будь-яких розмірів, настроїв 🙂 і форматів. напевно сподобається фанатам Twitter.

FreePhotoshopDownload.net

FreePhotoshopDownload

Візитки, кнопки, текстові ефекти, елементи дизайну веб сайтів, кисті. Все тут і все у форматі .psd.

365psd.com

365psd

Напевно, мій улюблений сайт. Перша ідея – щодня з’являється новий файл у форматі .psd. Це можуть бути ті ж елементи дизайну веб сайтів або кнопки, або іконки.. Файли створюють дизайнери зі всього світу, що не проти поділитись якоюсь цікавинкою. Та й про себе заявити у такий спосіб 🙂

За підтримки:
Разработка логотипа: от постановки задачи агентству до нюансов исполнения задания. Разрабатывайте логотип у професионалов!

Шаман не вгодив…

Шаман не вгодив…

Ретро: Roxette – Stars

Ретро: Roxette – Stars

Новіший допис

There are 4 comments

Коментування вимкнено.