Новорічний giveaway!

Радий вітати відвідувачів! Сьогодні вирішив влаштувати невеличку роздачу подарунків на честь швидкого наближення Нового Року. Всюди вже відчувається радісний дух свят. Чому б не влаштувати невеличке свято на блозі? Справжнє, з подарунками! 🙂

Гаразд, перейдемо до суті. Подарунок буде цікавий геймерам – це гра у системі STEAM на вибір переможця. Але є невеличке обмеження – вартість обраної гри повинна становити до 5.00$ до 10.00$!! Знаю, сума маленька. Але той факт, що з 20 грудня по 2 січня у STEAM’i діють безпрецендентні знижки робить можливим отримати гру, звичайна ціна якої становить 20$ або 30$*!

Ще трішки про правила. Для участі у розіграші необхідно просто залишити свій коментар до цієї теми. Цей коментар вважатиметься заявкою на участь. Від одного учасника дозволяється тільки одна заявка-коментар. Будь-ласка, не намагайтесь обдурити підставними ніками/е-скриньками! Розіграш відбудеться 26 грудня. Переможця буде обрано шляхом випадкового вибору (сервіс Random.org) з поміж учасників. Мінімальна к-сть учасників – 5 чол. Розіграш не відбудеться, якщо кількість учасників буде меншою за мінімальну. Результати розіграшу будуть опубліковані у цій темі. Переможець сам обирає гру, що відповідає описаним вище критеріям, протягом 3-х днів після оголошення результатів та повідомляє про свій вибір на мою адресу е-скриньки. Залишайте дійсну адресу е-скриньки, щоб я зміг попередньо зв’язатись із переможцем! Обрана гра передається у вигляді подарунку через систему STEAM. Заміна подарунка грошима не можлива. Якщо переможець не вийде на зв’язок чи відмовиться вибрати подарунок протягом 3-х днів чи взагалі відмовиться від подарунка з будь-якої причини – я проведу розіграш повторно.

* Наприклад, сьогодні за ціною 10$ або менше доступно 1113 ігор! Серед них такі: Just Cause 2, Left for Dead 2, Spore, Team Foretress 2, BioShock, Mafia, Company of Heroes, Half-Life 2, Sid Meier’s Civilization IV The Complete Edition, F.E.A.R., Deus Ex та багато інших.

Результати

Отже, всього подано 7 заявок. Номер кожного учасника дорівнює порядковому номеру його заявки. Ось результати розіграшу:

Виграв учасник під номером 6 – Шалена бджілка. Переможець обрав гру Battlefield: Bad Company 2. А ось і його акаунт у STEAM.

За підтримки:
Купить орбитреки в Киеве не проблема. Но можно купить орбитреки Киев и в интернет-магазине. Орбитрек или велотренажер? Решайте.

Теги:
,
Радості пост

Радості пост

Халява у неті

Халява у неті

Новіший допис

There are 9 comments

  1. yarix

    Я не фанат комп’ютерних ігор, але деколи граюсь – так що від подарунка не відмовлюсь!

  2. Serjart

    Щось не ведуться на твій приз. )) Знижки дійсно прикольні. Думаю закинути декілька вебмані й прикупити, щось цікаве.

  3. Vanya

    Дуже рідко мені везе в конкурсас, розіграшах, але спробувати можна))

  4. Шалена бджілка

    Ура! конкурс відбудеться.Я п’ятий учасник конкурсу.
    Із святами Вас вітаю,
    успіху усім бужаю
    Battlefield(а) я чекаю!!!

  5. Елронд

    Всіх за наступаючим Новим роком! Сам чекаю якихось цікавих знижок в Стімі, із задоволенням візьму участь в акції-конкурсі) 😀

Коментування вимкнено.