Безкоштовна гра: Alien Swarm

Лого гри Alien Swarm

Alien Swarm ко-оп шутер від талановитих дизайнерів з Valve, які прийшли у компанію з товариства моддерів. Гра працює на двигунці Source.

Гравці зможуть створити команду (до 4-ох чоловік) космічних спецназівців, що виконують відповідальну місію по зачистці станції від гидотних прибульців плазуне-подібного вигляду. Всього є 8 характерних персонажів і чотири класи піхотинців. Кооперативний режим справді цікавий. Командні дії здатні привести до успіху, і навпаки, гра “тільки за себе” майже 100% призведе до провалу місії.

Гра цілковито безкоштовна. Достатньо лише встановити Steam, а потім і саму гру (близько 2 Gb).

За підтримки:
Шукаєш інфо про SEO? Контекстна реклама SEO на форумі Promolab.org. Українська спільнота.

Найпопулярніші файли на блозі

Найпопулярніші файли на блозі

Масове завантаження у WordPress

Масове завантаження у WordPress

Новіший допис

There are 3 comments

  1. tivasyk

    прочитав та й гадаю собі: тю, і чим воно суттєво відрізняється від tremulous’а? тим, що треба тягти steam, «а потім і саму гру (близько 2 gb)»?

    довелося читати оригінальні тексти… так і є, головна болячка не лише вітчизняних змі, але, як виявляється, і блогерів (?!) — брак уваги до деталей. у вікіпедії вже в першому абзаці зроблено наголос саме на ту деталь, яка виділяє цей шутер з-поміж багатьох інших проектів.

    це шутер з виглядом згори!

    тобто по суті це одна з перших забавок, яка звела до купи кілька ключових привабливих факторів: безкоштовність, перспективу top-down, наявність сценарію («тупих» бігалок вже й так досить). от про це й варто було написати одразу.

    додати можна те, що теоретично є версія для linux… яка, втім, вимагає (принаймні в теорії, бо ставити не пробував) трохи танців з бубном. може, хтось спробує і позвітує?

    1. Psiho

      Вітаннячко вічно невдоволеному tivasyk‘у!
      Як ти не помітив, у своїй суб’єктивно блогерській новині у першому абзаці я зробив наголос на тому, що це ко-оп шутер. Бо, вважаю, саме це визначає її популярність і ця особливість є ключовою. Ти ж, про це навіть не згадав, бо, очевидно, свій коментар залишив так просто, для галочки (чи щоб вкотре задовольняти своє критиканське его :ermm: ). На майбутнє – справді, будь уважнішим до деталей!

Коментування вимкнено.