Цікавить ваша думка

Цікавить, хто що думає про написане у цій статті “Почему “у нас” все плохо, а “у них” – все хорошо“?

Теги:
Як протестувати мобільну версію сайту?

Як протестувати мобільну версію сайту?

Зміна іміджу

Зміна іміджу

Новіший допис

There are 5 comments

  1. Akceptor

    Був там класний комент: “бла-бла-бла”.
    Зібрати з 100 000 людей по 10 гривень на ще одну партію? А де гарантія, що ці гроші тупо не підуть на віллу і що 101 партія не буде така сама як 100 попередників?

    1. Psiho

      Ну, якщо замість людей збереться стадо баранів – то так, єдиний вихід тупо зібрати гроші…

      Взагалі-то, там написано досить вірно, що роль учасників не обов’язково зводиться до пасивної (хоча є, що хочу й таке). Проте кількість активних (які приймають активну участь у розробці і діяльності) просто у не можливить перетворити гарну ідею на тупий бізнес проект ім. Льоні Голубкова.

      Ну і крім того, доречне запитання до автора комента “бла-бла-бла”: шановний, а що ви пропонуєте робити у теперішній ситуації? На тому кінці, звісно ж, мовчанка…

  2. Byhgalter

    Я вважаю, що справа у контролі. Немає контролю за органами влади, немає тих хто нагне раком начальника, який погано виконує свої посадові обов’язки – з’являється корупція. Безкарність за протиправні вчинки, породжу такі протиправні вчинки.

    1. Psiho

      “Майдан” у свій час був контролем і великою ревізією. А як ще контролювати владу при теперішніх законах і хабарництві? Який контроль може надати якась громадська організація якомусь, наприклад, мерові?
      Хм.. я думаю, що треба піднімати свідомість кожного, нехай потрохи, але кожного! Інакше ніц доброго тут не буде.

  3. Byhgalter

    Думаю, що “потрохи”, розтягнеться на дуже великий строк. Хоча, за двадцять років незалежності України є певні зміни на краще.

Коментування вимкнено.