Тренд: Status Board

За підтримки:
Ознайомтеся з чудовим і унікальним районом на карті України – мальовнича Рахівщина. Дізйнайтесь про можливості рекреації і туризму. На сайті є також інформація про транспортне сполучення та детальна мапа.

У блозі компанії Panic з’явився запис про цікавий гаджет. Даний гаджет являє собою величезний монітор, що показує поточний статус по проектам компанії, чергу ел. пошти, повідомлення з twitter’ів працівників, календар відпусток і навіть розклад руху автобусів (номер маршруту та час прибуття).

За власним зізнанням, робота відділу підтримки, і без того не повільна, з появою статус-дошки на порядок пришвидшилась. “Я думаю, все стало більше схоже на відео гру. Коли всі цифри на “нулі”, на екрані з’являється віртуальна пляшка шампанського та справжня із задоволенням дістається із холодильника”. 🙂

Крім того, згаданому записі хлопці трішки розповіли, як вони створили цей гаджет. Великий, професійний монітор, комп’ютер під управлінням Windows XP, трохи магії коду 🙂 та браузер Сhrome, який і показує все на дисплеї. Тобто, фактично це веб-сторніка (всі елементи, окрім іконок – це чистий css!), але з доступом лише для компанії.

Я думаю, що такі гаджети набудуть певної популярності. Адже, краса його у тому, що функціонування зав’язане не на спеціальному програмному забезпеченні. А це означає, що він не є надто дорогим у розробці. Крім того, багато функцій реалізовані з допомогою API соціальних сервісів, що по суті взагалі є дуже просто!

За підтримки:
Інтернет-видання молоді. Інтерв’ю, теми про відносини, точка зору, розваги та інше.

Весільне відео… є що згадати))

Весільне відео… є що згадати))

Приклади дизайну для натхнення

Приклади дизайну для натхнення

Новіший допис

There is one comment

Коментування вимкнено.