Ретро авто

Ха! 🙂 Я все-таки був сьогодні на шоу ретро автомобілів (хоча, яке там шоу! вони просто скромно стояли в сторонці..)) ) і маю для вас фото. Ось, дивіться (спеціально не підписую марки авто, можете повгадувати 😉 ):

p62194291

p62194241

p62194191

p62194131

p62194061

То що? Хто які марки авто знає/вгадав? 🙂 Чому так мало машин? Там всьог обагато їх не було(( Крім цих була ще одна волга чорного кольору (вишневого красивіша, тому її я і фотографував), різні ВАЗи але не зовсім ретро, скоріше просто тюнінговані. Ізюминкою був ЗАЗ джип-лімузин (!). Так, таке чудо варто було сфотографувати, але що ж… І ще був мерседес-бенц (начебто 200) старішої моделі. От і все. Автівок відверто малувато..

Оновлено 22.06.09 Werter теж писав про “ретро-кортеж”, помітив сьогодні.

Фото-конкурси та акції червня

Фото-конкурси та акції червня

Burnout Paradise

Burnout Paradise

Новіший допис

There are 6 comments

  1. Sulamith Lusor

    Прикольні тачки! Якась із них має бути Чайкою )))
    Раніше і машини були фактурніші, і люди. А зараз якось все так однаково, що навіть не цікаво.

  2. lilumi

    Я саме й тому полінувався поїхати на це шоу, бо здогадувався, що не буде на шо дивитись

  3. notarius

    Шкода що запорожця горбатого не виявилося, я коли відкривав тему то чомусь думав що він обовязково тут буде))))
    П.с: Чисто випадково попав на ваш сайт – якщо все вірно то у нас однакові фотоапарати (Олі 410). Я початківець у цій справі тому якщо будете мати час поділитися секретами фотографування саме на цій техніці – черкність пару рядків мені в скриньку. Наперед вдячний!)

    1. Psiho

      В принципі, я немаю якихось секретів фотографування специфічних для даного фотоапарата. Наразі, головна перевага – що подобається! 🙂 Найчастіше фотографую у повністю ручному режимі або з пріоритетом витримки. І ще часто використовую режиму блокування фокуса (по затиснутій кнопці “Live Preview”) – це дуже зручно, коли фокус потрібен на певній частині об”єкта, але центрування на ньому неможливе, бо тоді буде невдале кадрування. Ось так 🙂

  4. notarius

    От з фокусом останнім часом в мене якраз і виходять негаразди. Не завжди вдається сфокусуватися класно, а вручну по часу не встигну на кожний кадр настроювати…
    Дякую за відповідь, обов’язково спробую блокування! Читав про нього, знаю, але ніколи не юзав. :blush:

Коментування вимкнено.